Despre noi > Istoric
Chiorino - productie sisteme de transport intern şi transmisie a puterii (benzi transportoare, curele de transmisie, acoperiri tamburi)
Benzi transportoare, curele late de transmisie, mansoane de cauciuc
1906: LORENZO CHIORINO a înfiinţat tăbăcăria cu acelaşi nume la Biella, centru al industriei textile italiene, pentru producerea de componente şi curele de transmisie din piele. Începând cu anii 50, pielea este înlocuită treptat cu materiale sintetice din ce în ce mai sofisticate (elastomeri, poliuretan termoplastic etc.).

Întregul proces de fabricaţie are loc în fabrica proprie; astfel CHIORINO poate garanta o înaltă calitate şi fiabilitate a produselor create pentru a răspunde celor mai diverse cerinţe:
  • Benzi transportoare şi de proces
  • Curele late de transmisie
  • Manşoane şi învelişuri din elastomeri
  • Acoperiri tamburi
  • Ţesături impregnate cu elastomeri
  • Filme de poliuretan
Grupul CHIORINO este în prezent unul din liderii în sectorul sistemelor de transport intern şi de transmisie a puterii, oferind o gamă completă de produse şi servicii care răspund în mod adecvat cerinţelor tehnice ale clienţilor.
CHIORINO este prezent în întreaga lume prin cele 15 filiale şi cei peste 100 de distribuitori exclusivi şi centre de service.

IDEAS IN MOTION (Ideile în mişcare), aceasta este filozofia Grupului CHIORINO. Pe lângă gama largă de articole standard oferite, CHIORINO proiectează soluţii personalizate în colaborare cu clienţii.
Calitatea produselor CHIORINO se îmbunătăţeşte permanent, prin cercetare şi experimentarea aplicaţiilor speciale.